Eveniment caritabil – Clinica Pediatrie I – Cluj-Napoca

“Sunt un om norocos care a primit mult din partea celorlati de-a lungul vieții de aceea cred că trebuie să dau și eu altora care au nevoie. Sunt un om care crede în puterea educatiei de a schimba lumea într-una mai bună, de aceea am inființat asociatia Life Education for All.” Oana Mindrut, presedinte al asociatiei.

Life Education for All s-a înfiintat in octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea implinit. Visul nostru este ca noi și copiii nostri să traim într-o lume mai bună. Și pentru ca lumea este formata practic din fiecare dintre noi, contributia fiecaruia dintre noi este esentiala. Iar noi ne-am gandit sa contribuim acolo unde avem competente si unde credem ca schimbarea se poate produce: adica in educatia copiilor si a tinerilor.

Unde și când?

Dacă dorești să te alături celei mai recente campanii de adunare de fonduri organizate de asociație, poți sa donezi haine, cărți, bijuterii, obiecte decorative (care să fie in stare bună și să nu fie grele sau voluminoase) la sediul de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr 63, Cluj-Napoca, cu o programare în prealabil la numărul de telefon 0727648946, până pe 7 septembrie. Prețul va fi unul modic, pornind de la 10 lei, pâna la maxim 50 de lei. Vânzarea se va desfășura la aceeasi adresă, in data de 8 septembrie, între orele 10:00-17:00 .

Donarea/vânzarea se poate realiza și online, pe pagina evenimentului Garage Sale caritabil

Tot ce ai de facut in calitate de vânzator este sa adaugi poze cu produsele si prețul lor(in sectiunea Discussion/Discuții), iar in baza dovezii de transfer online in contul asociației (Life Education for All, IBAN RO69BTRLRONCRT0268430201 , cu mesajul Pedi1) să predai produsele cumparătorului la locul si ora stabilite de comun acord. Donații se pot face si online direct de pe siteul asociatiei, inclusiv redirecţionări din impozitul pe profit sau venit.

Sharing is caring!