Întâlnire cu Heidi Murkoff

Heidi Murkoff, autoarea cărții What to Expect When You’re Expecting (La ce să te aștepți când esti însărcinată) vine în România pentru prima oară, să vorbească în direct cu părinții români și să susțină programul social CUTIA Bebelușului, de reducere a mortalității infantile. Heidi Murkoff este considerată printre cei mai influenți 100 de oameni din lume și vine în România, pro bono, la invitația Asociației SAMAS.

La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF are loc pe 2 noiembrie, la Grand Cinema & More, Sala Epika, între orele 10.00 – 13.00, când Heidi Murkoff va răspunde în direct la întrebările părinților și viitorilor părinți, despre perioada sarcinii și primii ani din viața copilului, alături de medicul primar pediatru Mihai Craiu.

Evenimentul promovează educația perinatală în rândul părinților și viitorilor părinți. În România, rata nașterilor premature este de 10% din totalul nașterilor, rata mortalității infantile este de 7,3‰, un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 6 ore, 32% dintre gravide nu merg la control în timpul sarcinii, iar 1 din 10 mame este minoră. Conform raportului UNICEF România, 80% dintre decesele nou-născuților pot fi prevenite prin educație.

Biletele la evenimentul La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF pot fi achiziționate prin BLT.ro Prețul unui bilet last minute individual este de 300 lei. La 2 sau mai multe bilete cumpărate împreună se aplică oferta specială: 50% reducere la prețul biletelor. Cei care achiziționează mai multe bilete împreună introduc codul TRIB50 pe pagina de vânzare a biletelor, pentru a beneficia de discount. Fondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționează către proiectul social CUTIA Bebelușului, desfășurat de ASOCIAȚIA SAMAS. Află mai multe despre proiect de pe siteul asociației SAMAS.

Câștigă o invitație la eveniment

Dacă ești viitoare sau proaspată mamică și locuiesti în București sau ești dispusă să călătorești până acolo pentru eveniment, te invit să participi la concursul organizat pe pagina de Facebook DragaMama pentru a câștiga una dintre cele 3 invitații la evenimentul La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la această postare de concurs cu titlul cărții care te-a ajutat cel mai mult în sarcină .

Câștigătorii vor fi anunțati în data de 31 octombrie 2019 la ora 12 pe pagina de Facebook și vor trebui să confirme până cel târziu la 1 noiembrie ora 12 participarea la eveniment, altfel invitația va fi oferită urmatorilor participanți extrași din lista de rezervă.

Dacă ai prietene interesate de eveniment și sunt din București, dă-le un tag la concurs sau distribuie postarea. Se va lua în considerare pentru extragere doar un comentariu/participant.

Pentru mai multe articole despre siguranța și sănătatea mamei și a bebelușului te aștept aici pe blog sau pe Facebook și Instagram!

Succes la concurs,
Mădălina H.