Ieși la joacă se alătură campaniei PĂRINTE INFORMAT, COPIL PROTEJAT

Creat de părinți, pentru părinți, Ieși la Joacă este locul unde afli despre toate evenimentele, cursurile, atelierele, locurile de joacă, locurile child friendly și locurile de vizitat cu copii. Ieșilajoacă.ro este o platforma dedicată în întregime activităților pentru copii. Poți găsi o varietate de activități online pe categorii de copii în funcție de varsta : între 0-3 ani, 3-5 ani, 5-8 ani, 9-12 ani, 12-18 ani.

Povestea ieși la joacă

Antreprenor: Iulia Radu
Înființat: Alexandria, 2020
Website: www.iesilajoaca.ro
Email: contact@iesilajoaca.ro
Telefon: +40 764 423 035
Facebook: Ieși la joacă

Sunt Iulia, am 34 de ani și sunt mămică a doi copilași, Anissia & Dominic. Pasiunea mea, pe lângă parenting, a fost dintotdeauna  community branding, acesta fiind și motivul pentru care am ales să încerc să cresc o comunitate de părinți interesați de educația copiilor și de tot ceea ce înseamnă quality time alături de ei.

Iulia Radu

Sunt sigură că mulți dintre părinți s-au găsit în situația în care au fost singuri în alt oraș, fără ajutor, căutând un loc unde pot ieși cu copilul fie pentru a socializa cu alți părinți, fie pentru a-i putea oferi copilului o experiență drăguță la un muzeu sau un loc de joacă unde să își consume energia. Postări de acest gen văd zilnic pe grupurile de mămici de pe Facebook, iar recomandările sunt în mare aceleași.

De aceea m-am hotărât, după o perioadă de research, să le ofer părinților cât mai multe opțiuni, împreună cu detalii despre ateliere/cursuri/evenimente, locația lor cu navigare directă pe Maps, având și posibilitatea de a face o rezervare la o anumită dată, prin site. Momentan, vă prezentăm peste 250 de activități care pot fi găsite în funcție de vârstă copilului, tipul de activitate și oraș.

Ieși la joacă

Cum susținem campania Părinte informat, copil protejat?

Am alocat un loc special pe platforma noastră pentru Ghidul părintelui informat, la secțiunea de parenting, pentru a fi la îndemâna tuturor părinților care ne vizitează online.

Considerăm că relaxarea și joaca în familie merg mână în mână cu sănătatea și siguranța copiilor, așadar susținem prevenția pentru a ne putea bucura cât mai mult de copilărie.


Campania Părinte informat, copil protejat are ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la siguranța și sănătatea copiilor, prin distribuirea Ghidului părintelui informat. Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te și tu campaniei, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: