Campania – Părintelui informat, copil protejat

Scopul campaniei este de a distribui online și fizic Ghidul părintelui informat tuturor părinților și persoanelor care au grijă de copii. Aceștia trebuie să aibă acces gratuit la informații de ultimă oră despre sănătatea și siguranță copiilor, iar ghidul cuprinde cele mai importante aspecte despre creșterea copiilor, pe care un părinte ce locuiește în România trebuie să le cunoască. Cum poți participa la această campanie? Distribuie ghidul prietenilor tăi, și în special medicului tău, pentru a putea fi afișat în cât mai multe cabinete medicale din țară. Ghidul este disponibil în versiunea PDF aici, curând urmând a fi finalizată și traducerea în limba engleză, pentru a fi de folos și părinților străini care se mută în România.

Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te campaniei Părinte informat, copil protejat și ai parte de sprijin pentru afacerea ta. Mai multe detalii găsești aici.

Campania Mame care ne inspiră

Campania Mame care ne inspira face cunoscute proiecte și afaceri dedicate părinților și copiilor.  Dacă ți-ai schimbat radical cariera dupa ce ai devenit mamă sau ai descoperit un hobby creativ din sfera de parenting, trimite un email la blogdragamama@gmail.com cu titlul #mamecareneinspira și descrie în câteva cuvinte pasiunea nouă spre care te-a ghidat viața de mamă. Campania este gratuită și se desfășoară pe conturile de Facebook și Instagram DragaMama. Mai multe detalii despre campanie găsești în acest articol.

Campania – Nașteri care ne inspiră

Este o campanie cu povești anonime, în care sunt prezentate experiențe reale de nașteri, fără strălucirea pe care o au în filme. Perspective personale și sincere, descărcări de emoții acumulate, care de multe ori sunt greu de împărtășit, dar care sub protecția anonimatului să devină o eliberare. Campania nu se adresează exclusiv sarcinilor duse la termen. Dacă povestea ta nu a avut un final fericit dar ești dispusă să o împărtășeti cu alte persoane, care poate se află în aceeași situație, aștept cu drag să îmi scrii. Aici găsești un mic ghid al povestirii, care să te ajute cu structurarea ei pe etape. Campania se desfășoară pe conturile de Facebook și Instagram DragaMama. Poveștile le aștept pe adresa de email  blogdragamama@gmail.com, cu subiectul #nastericareneinspira.