Colecția Dragă Mamă

Cantecul din inima ta

Cu gândul la toate mamele care au fost, sunt și vor mai fi, am adunat în Colecția Dragă Mamă o serie de poezii ilustrate, ca niște scrisori în versuri,  relatate însă din perspectiva copilului. Motivul pentru care am ales această abordare este unul simplu, mamele au nevoie să vadă prin ochii copiilor lor cât de minunate și de iubite sunt. 

Cântecul din inima ta este primul poem publicat din colecție și descrie cele mai emoționante momente din viața unei mame, sarcina și nașterea. Emoții transferate pe hârtie, într-o poezie.

Descoperă cartea în colecțiile special pregătite pentru mame! Cartea cu autograf poate fi comandată separat pe email la adresa contact@dragamama.ro sau prin mesaj direct pe paginile de Facebook, Instagram sau TikTok.

COLECȚIA DRAGĂ MAMĂ

TESTIMONIALE

O carte de suflet pentru orice mămică despre emoții profunde de neexplicat! A fost o provocare să ilustrez această carte, fiind însărcinată cu a doua fetiță în acea perioadă, dar din prima clipă când am citit versurile am știu că vreau să dau culoare și viață cuvintelor acestui poem.

— Eliza

O carte superbă, scrisă și simțită cu un suflet de mamă. Ilustrațiile sunt deosebite, sensibile, îmbinate perfect cu versurile.

— Mihaela

O cărticică de suflet pentru orice mămică. Un poem care îți va aduce mereu aminte de acel moment magic, al așteptării și nașterii puiutului tău. Să nu mai zic că ilustrațiile sunt foarte frumoase și redau semnificația versurilor excelent.

— Claudia

%d blogeri au apreciat: