Ghiduri utile

Descoperă aici ghidul cu cele mai importante informații despre sănătatea și siguranța copiilor, pe care un părinte ce locuiește în Romania trebuie să le cunoască.

Descarca ghidul complet cu toate Concediile și indemnizațiile de care pot beneficia părinții în România.

Campania „O casă fără pericole pentru copilul tău!“ are scopul de a crește nivelul de conștientizare a părinților privind existența pericolelor în perimetrul casei sau al curții pentru copilul mic, de a-i informa despre metodele de prevenire a acestor accidente și de a-i încuraja pe părinți să facă lucruri concrete pentru a le asigura copiilor lor o casă fără pericole.
În cadrul aceleiași campanii, părinții sunt informați despre cum să acorde corect primul ajutor copilului care a suferit un accident. Scopul general al Proiectului REPEMOL este de a crește șansele la supraviețuire a copiilor care au nevoie de servicii medicale de urgență.
Nota: numerele de telefon de urgenta sunt pentru Republica Moldova. Pentru Romania acestea sunt 112 si Toxapel (021) 210.61.83 sau (021) 210.62.82. Mai multe detalii despre serviciile telefonice de asistenta pediatrica Non-Stop din Romania gasiti in articol.

Ghid Peditel cu sfaturi si medicamente de luat in vacanta pentru cei mici.

„Un apel și panica dispare” – acesta este motto-ul echipei de medici de la Peditel, serviciu de asistență pediatrică telefonică gratuită în regim non-stop din România, apelabil la numărul de telefon 1791. Mai multe despre misiunea lor si despre alte servicii de asistență pediatrică telefonică gratuită gasiti in acest articol.

Ghidul cuprinde informatii care sa va ajute sa alegeti si sa instalati corect un scaun auto pentru a oferi o protectie maxima celor mici in timpul calatoriei cu masina. Vezi si campania Siguranța lui este responsabilitatea ta!

Identificati alaturi de cei mici elementele sigure pentru adapostire in caz de cutremur din casa/scoala, stabiliti un loc de intalnire in cazul in care nu sunteti acasa cand are loc seismul si alcatuiti impreuna o trusa de prim ajutor.

Iti recomand si acest articol pentru a afla mai multe despre un grup de suport in alaptare.


Campanii

Sistemele de purtare ergonomice

Resurse campania Siguranța lui este responsabilitatea ta!


Resurse Un apel si panica dispare

Resurse campanie de constientizare a Cancerului de san

Resurse Vizite medicale plăcute

TESTIMONIALE

O carte de suflet pentru orice mămică despre emoții profunde de neexplicat! A fost o provocare să ilustrez această carte, fiind însărcinată cu a doua fetiță în acea perioadă, dar din prima clipă când am citit versurile am știu că vreau să dau culoare și viață cuvintelor acestui poem.

— Eliza

O carte superbă, scrisă și simțită cu un suflet de mamă. Ilustrațiile sunt deosebite, sensibile, îmbinate perfect cu versurile.

— Mihaela

O cărticică de suflet pentru orice mămică. Un poem care îți va aduce mereu aminte de acel moment magic, al așteptării și nașterii puiutului tău. Să nu mai zic că ilustrațiile sunt foarte frumoase și redau semnificația versurilor excelent.

— Claudia

%d blogeri au apreciat: