Mădălina Hîrbea

  • Blogger
  • Autor
  • Analist Business IT

Pasiunea mea pentru scris a apărut în anul 2019, după ce am devenit mamă. Domeniul tehnic în care activez e departe de scrierea creativă, însă m-a ajutat să extrag și să organizez informațiile în articole utile. Ideea blogului a fost de a împărtăși cu alți părinți tot ceea ce am învățat mai bun de la medici și specialiști în sănătatea și siguranță copiilor. E o mare lipsă de informare corectă în mediul online românesc, așa că am vrut să contibui la creșterea comunității de părinți informați din România.

La trei ani după începerea proiectului Dragă Mamă am extras cele mai importante subiecte abordate pe blog și le-am inclus în Ghidul părintelui informat, disponibil gratuit în format PDF. Dacă latura practică despre creșterea copiilor am tratat-o în ghid, latura emoționantă am acoperit-o în poemul ilustrat despre sarcină și naștere Cântecul din inima ta.


“O carte superbă, scrisă și simțită cu un suflet de mamă. Ilustrațiile sunt deosebite, sensibile, îmbinate perfect cu versurile.” ( Mihaela )


Publicații

Cântecul din inima ta (2022)- poem ilustrat despre sarcină și naștere, primul din colecția Dragă Mamă.

Ghidul părintelui informat (2022)


INTERVIURI

PREZENTĂRI

  • Primele luni cu bebe seminar (2023)
  • Ghidul parintelui informat seminar (2022)
  • Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca – seminar despre siguranța și sănătatea copiilor. (2022, 2021)
  • Happy Business Moms – parenting și misiunea Dragă Mamă. (2021)

120+

Articole scrise

5,000+

Ghiduri descărcate

135K+

Vizualizări pe blog

TESTIMONIALE

O carte de suflet pentru orice mămică despre emoții profunde de neexplicat! A fost o provocare să ilustrez această carte, fiind însărcinată cu a doua fetiță în acea perioadă, dar din prima clipă când am citit versurile am știu că vreau să dau culoare și viață cuvintelor acestui poem.

— Eliza

Cel mai complet ghid pentru părinți pe care l-am găsit în online. E foarte util chiar și pentru cei cu mai mulți copii. Informațiile sunt actualizate,  pertinente și verificate cu cadre medicale.

— Laura

O cărticică de suflet pentru orice mămică. Un poem care îți va aduce mereu aminte de acel moment magic, al așteptării și nașterii puiutului tău. Să nu mai zic că ilustrațiile sunt foarte frumoase și redau semnificația versurilor excelent.

— Claudia