Formular comanda

Cântecul din inima ta este primul poem publicat din colecția Dragă Mamă și descrie cele mai emoționante momente din viața unei mame, sarcina și nașterea. Emoții transferate pe hârtie, într-o poezie.

În perioada 14 februarie – 8 martie 2024 cartea se poate comanda prin oferta specială 3+1. Comanda va fi achitată prin transfer bancar după confirmarea ei și primirea facturii pe email. Transportul este gratuit pe teritoriul României, cu livrare în maxim 3-4 zile lucrătoare.

TESTIMONIALE

O carte de suflet pentru orice mămică despre emoții profunde de neexplicat! A fost o provocare să ilustrez această carte, fiind însărcinată cu a doua fetiță în acea perioadă, dar din prima clipă când am citit versurile am știu că vreau să dau culoare și viață cuvintelor acestui poem.

— Eliza

O carte superbă, scrisă și simțită cu un suflet de mamă. Ilustrațiile sunt deosebite, sensibile, îmbinate perfect cu versurile.

— Mihaela

O cărticică de suflet pentru orice mămică. Un poem care îți va aduce mereu aminte de acel moment magic, al așteptării și nașterii puiutului tău. Să nu mai zic că ilustrațiile sunt foarte frumoase și redau semnificația versurilor excelent.

— Claudia

%d blogeri au apreciat: