Business Kid – Programul inovativ de educație financiară pentru copii

Dacă ești cadru didactic și vrei să le faci cunoștință elevilor tăi cu lumea banilor și îți dorești să ai parte de o serie de activități interesante și distractive împreună cu ei, Business Kid e pentru tine!

Asociația Happy Moms își propune să ofere programul Business Kid online în mod gratuit unui număr de 1250 de elevi și 50 de cadre didactice din Brașov, Cluj, Alba Iulia și Făgăraș.

Astfel, dacă ești un cadru didactic într-unul dintre cele 4 orașe și vrei să îi înscrii pe elevii tăi cu vârsta între 7 și 11 ani în program, te așteptăm cu mare drag.

Iar dacă ești părinte, locuiești în Brașov, Cluj, Alba-Iulia sau Făgăraș, și ai un copil sau mai mulți cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, poți face cunoscut programul nostru în rândul învățătoarelor, dar este necesar ca un cadru didactic să înscrie clasa.

Ne dorim ca cei înscriși în programul Business Kid să se bucure de toate informațiile pe care le-am inclus în program și să parcurgă programul până la final, pentru a beneficia de schimbările pozitive pe care acesta le aduce în viețile copiilor, dar și ale familiilor lor.

Cum ar putea copiii să descopere mai cu drag educația financiară decât dacă informațiile vin tot prin vocea caldă a unui copil?

Mimi, eroina îndrăgitei cărți Aventurile lui Mimi, le povestește copiilor în 6 episoade de podcast despre: Antreprenor vs. Angajat, Taxe și impozite, Responsabilitate socială, Sustenabilitate, Împrumuturi și dobândă,Curs de schimb.

Episoadele sunt scurte și interesante, cât să le mențină interesul copiilor și sunt numai bune de ascultat împreună într-o pauză de relaxare, sau pe mașină, în drum spre bunici.

Aventurile lui Mimi

Iar pentru că printre lecțiile pe care ni le aduce educația financiară se află și cea a responsabilității, înscrierea în program vine și cu o responsabilitate: parcurgerea tuturor celor 6 module și trimiterea celor 6 teme prin e-mail, săptămânal, în termen de 6 săptămâni de la trimiterea primei teme.

Înscrierile se pot face direct pe site-ul Business Kid.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: