, ,

Primul mărțișor al mamei este copilul de la pieptul ei

Primul mărțișor al mamei este copilul pe care îl poartă cu mândrie la piept

Sarcina și nașterea marchează începutul unui nou sezon în viața unei femei, copilul fiind vestitorul primăverii și simbolul renașterii. Odată cu el se naște și mama pentru a doua oară, căci se așterne în fața ei o lume cu totul nouă, plină de surprize și provocări.

Știu cât de grele sunt începuturile. Am trecut și eu prin ele. Ne leagă atât de multe experiențe, încât pare că ne cunoaștem fără că măcar să ne fi întâlnit vreodată. Și oricât de personală ar fi călătoria unei mame, transformarea e aceeași – din inima ei a mai creat una nouă.

Draga mama - Cantecul din inima ta

Nașterea mea va fi și nașterea ta,
Iar împreună noi vom învăța
Că dragostea noastră va crește zi de zi,
Chiar de două inimi în același corp nu vom mai fi.

Cântecul din inima ta – Colecția Dragă Mamă

În primele luni de viață copilul nu se percepe pe sine ca fiind o persoană separată de mamă, de aceea caută mereu mângâierea și apropierea ei. Cordonul ombilical, legătura supremă dintre cei doi, este înlocuit cu sentimentele ce se împletesc ca un șnur de mărțișor, roșul reprezentând dragostea și albul puritatea. Chiar dacă mama nu va putea să își țină mereu copilul la piept, îl va purta cu drag în inimă și în gânduri pentru totdeauna.

Pentru a celebra cea mai emoționantă experiență din viața mamelor de pretutindeni, am creat un pachet special de mărțișor personalizat de BiBijou alături de poemul ilustrat despre sarcină și naștere Cântecul din inima ta, primul din colecția Dragă Mamă. Broșa este realizată în ediție limitată, fiind necesară o precomandă până la data de 16 februarie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: