,

Mesaje pentru viitor

„Copiii sunt mesaje vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea”
(John W Whitehead)

Am decis să ii fac lui Eduard o adresă de email încă de când eram însărcinată. Ardeam de nerabdare să am primele poze si filmulețe cu el ca să le pot stoca, așa că am început să pun poze cu ecografii, mai apoi filmulețe cu loviturile primite de la el, interpretate bineînțeles ca gesturi de tandrețe, cum altfel să îmi spună că mă iubește și că abia așteaptă să mă cunoască?

Am rezervat sedința foto, am cumpărat albume, totul era pregătit pentru marele moment. După prima săptămână erau pline ambele telefoane de poze și filmulețe, nu ne mai săturam de mica noastră minune!

Sfat: înainte de naștere trasferă pozele din telefon pe un mediu de stocare, așa vei fi sigur că ai suficient spațiu liber și că nu vei rata vreun moment important!

Așa că am hotărât să păstrăm in cloud momentele importante din viața lui Eduard și peste ani să îi facem un cadou neașteptat, ca să își amintească mereu cât era de vesel, curios, dar mai ales curajos! Să nu uite că lucrurile bune iau timp și că fiecare călătorie începe cu un pas mic și nesigur, ca cel facut de el atunci când a învatat să mergă singur.

Sper să ramână mereu la fel de curios și entuziasmat de orice lucru nou descoperit, să nu îi permită nimanui să-i taie elanul și să întalnească oameni buni și dragi alături de care să adune cât mai multe amintiri frumoase de-a lungul vieții,iar atunci când brațele noastre nu îl vor mai putea proteja, să își amintească că are în el toata forța necesară să izbăvească.

Tu ce mesaj dorești să transmiți pentru viitor prin copilul tău?

Mădălina H.

Un răspuns la „Mesaje pentru viitor”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: