Comunitatea La Primul Bebe

LaPrimulBebe este comunitatea de sprijin a mamelor cu studii superioare, implicate profesional, independente financiar, dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice. Este singura comunitate din România susținută de Facebook USA, prin bursa Facebook Community Leadership Program 2018 oferită celor mai bune 100 de comunități din lume.

În prezent familia LaPrimulBebe este prezentă în 20 orașe și are peste 85.000 de membre active. Dacă dorești să faci parte din ea, completeză formularul, citește regulamentului intern înainte de a posta sau comenta și apoi dă JOIN comunității LaPrimulBebe din județul tău sau cel apropiat ție, iar un admin va verifica cererea ta în termen de 14 zile.

Comunitatea își propune ca până în anul 2027, să devina la nivel național un punct de referință de mare încredere pentru viitoarele și proaspetele mame și să impacteze pozitiv viața a peste 1.000.000 de copii.

Până în prezent a reușit să strânga peste 1.000.000 Euro din campaniile umanitare organizate, demonstrând de fiecare dată că puterea comunității este colosală. Dacă vrei să te implici în organizarea de evenimente in orașul tau sau să devii voluntar, intră pe LaPrimulBebe pentru a afla mai multe informații.

Anul acesta a fost lansat și grupul LaPrimulBebe Travel, destinat exclusiv membrilor comunității LaPrimulBebe, în care părinții discută despre călătoriile cu copii, sfaturi, cazare, planuri de vacanță sau bilete de avion.

Te aștept în comunitate să schimbăm idei,

Mădălina H.

Un răspuns la „Comunitatea La Primul Bebe”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: