Kanga Training

Chiar dacă pare o nebunie să mergi cu bebele “la sală”, îți spun din proprie experiență că e minunat. Am ajuns întâmplător la prima ședință de Kanga deoarece trebuia să mă întâlnesc cu o altă mămică să îmi dea niște cărți și apoi am continuat să merg. Am cunoscut super mame care te ajută cu super sfaturi, fac mișcare și plec de acolo mai relaxată și mai fericită, iar pitica mea socializează și se joacă cu alți copii de vârstă apropiată. Copiii au ocazia să se joace împreună iar asta este minunat. Amândouă plecăm spre casă vesele, încărcate cu o energie pozitivă.

Știm că o problemă după naștere este refacerea fizică și posibilitățile limitate ale mamei de a face mișcare. Vorbesc aici de mișcare adevărată, nu legănatul bebelușului până adoarme sau adunatul-viteză de prin casă.

Din fericire, avem o soluție în care sunt implicați atât mama cât și bebele: KangaTraining. Acesta este un antrenament pe care mama îl face împreună cu bebelușul, dezvoltat de Nicole, dansatoare profesionistă, instructor de fitness și mama a 3 copii. 

Ce presupune antrenamentul?

O sesiune de mișcare conține: încălzire, exerciții pentru refacerea mușchilor implicați în sarcină, exerciții cardio și bineînțeles, dans împreună cu bebelușul. Poți participa începând cu 6 săptămâni după naștere (sau 8, în cazul în care ai născut prin cezariană).

Îți propun să începi toamna în forță și să mergi la o ședința să te convingi. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook KangaRomania. Dacă ești din Cluj-Napoca, îți recomand să urmărești și pagina Sofiei, care se întoarce în forță după 20 septembrie. 

Momentan acest antrenament este disponibil în Cluj-Napoca (inclusiv Florești și Apahida) și Brașov, iar în curând va fi și în Arad și zona Praid. Dacă la tine în oraș nu este dar îți surâde ideea, poți afla mai multe despre cum poți chiar tu deveni instructor pe KangaTraining.

Keep up the good work,

Iulia R.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: