Relațiile care ne definesc viața.

Relația cu mama este critica. În primul an de viață este hotărâtă toata viața noastră. Ne determină relațiile, inteligența, comunicarea. 

Dr. Menis Yousry

Dr. Menis Yousry lucrează ca terapeut de peste 20 de ani cu oameni din întreaga lume și este de profesie terapeut de familie și educator, speaker internațional de succes, autor și facilitator.

Cariera sa clinică îndelungată de practici terapeutice și cercetare l-au determinat să exploreze ideile terapeutice și să se concentreze tot mai mult pe conexiunea dintre oameni. Și-a dezvoltat munca bazându-se pe ideea că ființele umane nu sunt doar gânditori individuali, ci ființe sociale care cresc în relații. Suntem parte dintr-un organism mai mare format din comunități, familie și cultură. Din momentul în care ne naștem, conștiința umană este influențată și condusă de experiențele emoționale trăite și interacțiunile interumane și asta într-o măsură mult mai mare decât tehnologia sau teoriile și ideile terapeutice.

Vă propun să urmariți un interviul realizat de România diversă în care Dr. Menis Yousry vorbește despre autocunoaștere și relațiile care ne definesc viața.

Folosind abordarea Procesului Essence, Dr. Menis Yousry lucrează cu oamenii într-un context extrem de puternic de grup și interacțiune interpersonală care le permite cursanților să exploreze propriile adâncuri emoționale. Abordarea sa le oferă oamenilor ocazia practică de a-și cunoaște și controla emoțiile.

Peste 3 milioane de oameni au intrat în contact cu munca Dr-lui Menis Yousry prin prelegerile sale publice, interviuri, cărți publicate, aritcole de ziar și conferințe. În prezent, Dr. Menis Yousry călătorește constant, lucrând săptămânal cu mii de oameni din 26 de locații diferite din întreaga lume.

Calendarul cursurilor ce se vor ține la noi în țară il gasiți pe Essence Process.

Mădălina H.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.