,

Prima sedință foto a bebelușului

În goana după cumpărături de haine, jucării și multe alte articole pentru cei mici, să nu uităm de amintirile ce vor dăinui peste ani: pozele din primele zile de viață ale bebelușului. Cu siguranță hainele îi vor rămâne mici, însă pozele vor trece cu succes testul timpului!

Am căutat încă din sarcină un fotograf pentru sedința de newborn, iar când am văzut pozele Lianei am știut imediat că îmi doresc ca ea să realizeze primele cadre profesionale ale lui Eduard. Fotografiile ei sunt spectaculoase și surprind într-un mod delicat trăsăturile celor mici. Se citesc în ele dăruirea și pasiunea cu care au fost făcute, iar asta nu este doar părerea mea ci și a celor mai buni fotografi de specialitate din lume care au jurizat și premiat fotografiile Lianei la concursuri internaționale de fotografie newborn.

Pe lângă atenția la detaliile legate de ținutele celor mici, recuzită și culorile alese, cel mai mult m-a uimit la Liana grija față de bebeluși. Experiența ei de mamă îți dă un sentiment de liniște că puiul tău este pe mâini bune și pricepute. Îi mulțumesc pentru răbdarea de care a dat dovadă pentru a realiza toate cadrele alese de mine, în special cel în poziție broscuță care a durat cel mai mult, fiind nevoie de două imagini care trebuie suprapuse perfect:

Eduard avea 11 zile la momentul ședinței foto, perioada de maximă colaborare din partea celor mici pentru astfel de cadre fiind între 7-14 zile, atunci când au un somn profund. La ședință pot participa frați, surori, bunici, oricine doriți voi să vă fie alături. Recuzita folosită este specială pentru bebeluși, materialele și accesoriile fiind alese cu grijă de la furnizori de specialitate. Totuși dacă aveți o ținută preferată sau un obiect special, nu uitați să îl duceți cu voi.

Durata unei ședințe foto newborn este de 1-2 ore aproximativ, în funcție de pachetul ales. Liana este specializată și în fotografia de maternitate și cea de familie, care poate să fie realizată în atelierul ei din Cluj-Napoca sau într-un cadru natural. Detalii despre pachete găsiți pe pagina ei Liana Bulprich.

Vă recomand cu drag să programați o astfel de ședință pentru a rămâne cu amintiri din perioada în care lumea voastră a devenit mai mare și mai frumoasă <3

Mădălina H.

O idee draguta de a pastra pozele de la sedinta foto gasiti in articolul Mesaje pentru viitor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: