, , ,

Anul 2019 în retrospectivă

Fără urmă de îndoială, anul 2019 a fost cel mai frumos și în același timp cel mai greu de până acum. Am avut o sarcină ușoară aș putea spune, încheiată cu o naștere total opusă. Ziua în care Eduard m-a făcut mamă a fost solicitantă pe toate planurile, am simțit cum toată ființa mea s-a rupt în mii de bucățele care în următoarele luni s-au lipit la loc mai puternic ca niciodată pentru a forma cea mai bună versiune a mea de până acum.

Privind în urmă, nici nu știu de unde am mai avut forță să pornesc proiectul Draga Mama. Îmi amintesc doar că am cumpărat de ziua mea domeniul și hosting și că m-am apucat de scris prin septembrie. Au urmat 25 de articole publicate pe blog, campanii despre siguranța și sănătatea mamelor și a copiilor și sute de meme-uri pe rețelele de socializare care sper eu că au reușit să vă aducă zâmbetul pe buze în zilele în care cei mici vă puneau răbdarea la încercare. Cu puțin umor viața trece mai ușor!

Am făcut un rezumat al activității din primul an de blog, din septembrie până în prezent:

Cele mai citite articole

Peste 5000 de vizitatori unici a avut blogul în primul an de viață, însumând 10.000 de vizualizări. Mă bucur enorm să văd că în top 3 articole pe care le-ați citit se regăsesc subiecte legate de sănătate:

Cea mai de succes campanie

Campania Siguranța lui este responsabilitatea ta! a avut un reach de 200K pe mediile de socializare, demonstrând că noua generație de părinți adoptă măsuri pentru a respecta cele mai noi recomandări despre siguranța copiilor în mașină. Cu atatea informații la dispoziție nu mai avem nicio scuză pentru a nu proteja viața copiiilor noștri cât mai bine cu putință!

Misiune îndeplinită

Printre misiunile Draga Mama îndeplinite în 2019 a fost aceea de a face cunoscute cât mai multor părinți comunitațile online unde aceștia pot găsi recomandări ale specialiștilor cu privire la siguranța, sănătatea și educația copiilor. Am menționat în acest articol grupurile de Facebook care m-au ajutat cel mai mult de când sunt mama. Nici nu credeam că sunt atat de mulți părinți care își dedică puținul lor timp liber pentru binele altora, trebuie doar să știi unde să îi cauți.

Planuri pentru 2020? Să creștem mari și sănătoși împreună <3

Mulțumesc pentru susținere,

Mădălina H.

Imaginile folosite in articol Freepik

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: