Oliță sau reductor? Răspunsul este Potette Plus 2 în 1 (P)

Ah, ce se schimbă subiectele discuțiilor atunci când devi părinte! Dacă înainte vedeai doar în filme scutece, acum fac parte din viața ta de zi cu zi. Însă ce faci atunci când treci la urmatorul pas – dezvățarea de scutec? Alegi olița sau direct reductorul? Personal am ales folosirea reductorului direct pe colacul de la toaletă, însă tot am nevoie de o oliță pentru ocaziile în care nu am pe ce să așez reductorul. Așa am descoperit olița portabilă de la Potette Plus 2 în 1 care poate fi folosită ca și reductor, oliță normală și chiar oliță portabilă pentru deplasări.

Ce este Potette Plus 2 în 1?

Potette Plus 2 în 1 este soluția ideală pentru începerea antrenamentului la olița pentru că vă dă posibilitatea să testați atât varianta de oliță clasică, cât și cea de reductor, lăsând la alegerea copilului opțiunea cea mai potrivită pentru acesta! În plus dimensiunile sale reduse și forma compactă vă permit să luați olița cu voi peste tot, având doar 23x22x7cm atunci când este pliată! În deplasări poate fi folosită împreună cu pungile biodegradabile de unică folosință care sunt parfumate discret și rețin până la 150ml de lichid. În acest fel copilul va avea aceeași rutină indiferent unde se află și îi va fi mai usor să renunțe la scutece.

Olița are o bază solidă pentru echilibru, iar picioarele se blochează atunci când sunt deschise. Din modul oliță se poate transforma ușor în reductor care se montează pe capacul de la toaletă. Greutatea totală suportată este de 22 de kg, iar indicația de folosire este de la 6 luni pentru modul oliță, respectiv 24 de luni în modul reductor.

Olița clasică

Potette Plus 2 în 1 poate fi folosită ca și o oliță clasică împreună cu linerul reutilizabil. Acesta este fabricat din silicon moale, flexibil și este ușor de curățat. În plus se pliază la fel ca și olița, ocupând puțin loc atunci când este depozitat sau transportat.

Oliță portabilă

Pentru a fi cât mai ușor de folosit și transportat în deplasare, olița poate fi folosită cu pungile biodegradabile care au bază absorbantă și pot reține până la 150ml de lichid. Mânerele pungilor se atașează pe picioarele oliței, iar dupa folosire se leagă pentru a fi aruncate. Sunt parfumate discret pentru a acoperi mirosurile neplăcute. În plus baza absorbantă are imprimată cerneală magică care își schimbă culoarea în contact cu lichidul!

Reductor pentru toaletă

Potette Plus 2 în 1 se transformă în câteva secunde din oliță în reductor care poate fi folosit direct pe capacul toaletei. Față de reductoarele clasice pe care le-am folosit până acum(după câteva încercări nereușite pentru ca nu se potriveau perfect pe capacul toaletei și se mișcau foarte mult) am observat câteva diferențe la reductorul Potette: este destul de lat încât să acopere capacul, rămâne fix pe acesta și nu se mișcă la cea mai mica atingere. În plus copilul se poate tine de piciorusele acestuia ca de mânere, fiind mai sigur decât variantele clasice de reductor.

O mică precizare legată de formele acestuia: în partea din față și din spate Potette Plus prezintă o zonă mai înaltă care acționează atât ca sprijin cât și ca barieră antistropire pentru micii băieți care acum învață tainele mersului la toaletă. În plus simetria zonei de protecție face ca reductorul să poată fi așezat mai rapid, fără a sta prea mult să îți dai seama care e spatele sau fața acestuia.

Am găsit încă un avantaj la Potette Plus 2 în 1 – aceasta poate fi agățată de marginea piciorului, ocupând extrem de puțin spațiu pe perete.

Ca să faceți cât mai amuzant mersul la toaletă pentru cei mici vă recomand să puneți o jucărie cu ventuze pe perete în dreptul toaletei sau să aibă la îndemână cărțile preferate.

Șervețele 100% naturale fără parfum – My Wipes by Potette Plus

Tot din gama Potette fac parte și șervețele My Wipes. Acestea sunt șervețele uscate, 100% naturale, fără alcool sau parfum, biodegradabile, care pot fi personalizate după preferințele voastre: trebuie doar să adăugați 150ml de apă în compartimentul special, uleiuri sau parfumuri și șervețelele umede sunt gata! Puteți chiar să le sterilizați la cuptorul cu microunde.

Un pachet conține 30 de șervețele uscate dintre care 20 sunt grupate separat într-un compartiment pentru a putea fi transformate în șervețele umede, restul de 10 rămânând uscate.


Indiferent de modul în care începeți antrenamentul la olița sau chiar direct pe reductor important este să vă înarmați cu multă răbdare și să vă ghidați după copil dacă acesta este pregătit sau nu, altfel nu veți avea parte de cooperare din partea lui și va dura mai mult timp până să scăpați de tot de scutece. Ca pas intermediar, puteți trece de la scutecele clasice la cele de tip chilot care sunt foarte ușor de dat jos chiar și de către copii.

2 răspunsuri la „Oliță sau reductor? Răspunsul este Potette Plus 2 în 1 (P)”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: