,

Cadouri pentru tatici

Dupa naștere toată atenția e concentrata pe bebeluș și pe mama iar tații rămân într-un con de umbra de cele mai multe ori, eforturile lor părând invizibile.

Vă prezint câteva idei de cadouri speciale care să marcheze trecerea de la bărbat la tătic și să le reamintească că fac o treabă grozavă în fiecare zi.

Rama pentru tăticul super erou

Îmi place sa numesc rama aceasta 🦸‍♂️ Captain Diaper on duty call – sau cum sa il faci pe sot sa se simta special atunci cand schimba scutecele. Este ideala pentru tații pasionați de filme cu super eroi. Mai multe modele de rame personalizate găsiți pe profilul celor de la The Frame – Gifts, Memories, Love.

Rame pot fi așezate pur și simplu pe o polița sau agățate pe perete. Un video cu rama găsiți pe canalul meu de YouTube.

O carte despre conectare

Încă dinainte să se nască Eduard i-am făcut lui Radu cadou aceasta carte:

Cartea acoperă o mulțime de activități prin care cei mici se pot conecta cu tatăl, de la conectarea fizica prin masajul bebelușului sau purtarea lui în marsupiu, până la descoperirea lumii prin intermediul tuturor simțurilor. Sunt incluse inclusiv rețete pe care le puteți pregăti alături de cei mici pentru a-i familiariza cu gătitul.

Un review complet al cărții și video de prezentare găsiți aici.

Lucruri personalizate

Anul trecut am participat la Comicon ca Wonder Mom, The Walking Dad si young Batman in his Batmobile 😁 #comifamily

Cu tricourile a fost simplu, am luat de pe net câteva imagini și fonturi și le-am rezolvat rapid la un print shop, în schimb la carucior a fost un pic de muncă insa a meritat efortul!

Orice obiect ce poate fi personalizat cu un mesaj dragut pentru tatici va fi apreciat cu siguranta. Căni, tricouri, brelocuri, brățări, ceva care să le reamintească cât de speciali sunt.

Nu uitati însă ca orice ati alege, cadou mai frumos decât bebe nu exista! ☺️

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: