, ,

Pregătiri de concediu cu cei mici

Pe lângă jucării, îmbrăcăminte de plaja, creme de soare și trusa cu medicamente, pregătesc pentru vacanță câteva lucruri care îmi sunt de mare ajutor.

Pungi cu fermoar reutilizabile

Pe lângă faptul că le folosesc la împachetat diverse lucruri mici în bagaje, le iau cum mine inclusiv pe plajă. Pun în ele gustări, ochelari de soare sau creme pe care vreau să le feresc de nisip. Sunt utile inclusiv pentru protejarea telefonului sau a cheilor de apă.

Exista și varianta de pungi cu sigilare prin presarea unor dungi de plastic cum sunt cele de la Ikea, dar eu le prefer pe cele clasice cu fermoar ușor de tras, mai ales când trebuie sa le închid rapid și sa fiu cu ochii pe copil sa nu manance tot nisipul de pe plaja.

Sunt utile și pungile simple mai ales atunci când ai de schimbat un scutec și nu ai ce face cu el pana sa il duci la tomberon. Nu am încercat încă pungile speciale pentru scutece, dar găsiți și din acelea în magazine. Dacă tot m-am abătut de la subiect, nu încurajez consumul excesiv de plastic, am încercat și scutec textil de apa pentru Eduard și am constatat ca nu îmi doresc sa mai spal vreunul 🙈.

Recipiente reutilizabile și tacâmuri

Obișnuită să am de toate la mine împachetez mereu câteva recipiente reutilizabile pentru gustări și tacâmuri. Chiar și dacă ați închiriat un apartament și aveți în el tot ce vă trebuie, pentru deplasări tot sunt utile micile recipiente. În cazul în care stați la hotel vă recomand să duceți măcar un set de tacâmuri inclusiv un cuțit cu care să tăiați fructele sau diverse.

Exista pe piața și recipiente cu discuri de răcire care țin alimentele reci și proaspete câteva ore. Sau poate doriți să le păstrați calde. Pentru toate preferințele cei de la KidsCenter au multe variante. Eu le-am încercat vara aceasta pe cele cu discuri de răcire și câteva ore a rămas mâncarea proaspătă. Nu ocupă mult spațiu în bagaj și în plus vin și cu tacâmuri multifuncționale 3 în 1 care pot fi folosite ca lingură, furculiță și cuțit!

Protecții de priză

Da, ați citit bine, anul acesta am adus cu noi în concediu și câteva protecții de priză. Fie că stați la hotel sau într-un apartament, există mereu tentații pentru micii curioși. Am și aici o recomandare de făcut pentru modelul care am observat eu că stă cel mai bine în priza și anume cel care se poate scoate doar cu un ștecher.

Modelul din poză este de la Dedeman, dar în principiu se găsește la orice magazin de bricolaj. Pe piață mai sunt variante adezive sau cu cheita. Le-am încercat și pe cele din urmă, însă am constata că nu stau prea bine în priză și în plus trebuie să ai mereu grijă cheițe de plastic pentru îndepărtarea lor.


Nu uitați să puneți și multă bună dispoziție în bagaje, restul se mai pot cumpăra dacă uitați să le luați cu voi. Vacanțe plăcute și pline de amintiri frumoase vă doresc! ❤️

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: