, ,

Amintirea primului tău cuvânt

De abia am asteptat sa te nasti ca sa iti mangai chipul tau drag, apoi am vegheat asupra ta si am urmarit cu nerabdare fiecare miscare, prima rostogolire, primele sunete, primul cuvant rostit de tine – mama. Nici nu mai stiu in ce zi a fost, timpul le-a grabit pe toate, acum mergi deja singur si descoperi lumea din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Dar amintirea primului tau cuvant va ramane mereu cu mine, aproape de inima mea.

Asa arata amprenta vocala a cuvantul mama rostit de tine. Te-am inregistrat in timp ce ma strigai cu dor din celalalt colt al camerei cu atata nerabdare de parca nu ne vazusem de zile intregi. Inca sunt centru universului tau, nu stiu pentru cat timp de acolo incolo, dar stiu ca tu vei ramane mereu lumea mea.

Dintre toate numele din lume mama este cel mai comun. Acelasi nume tradus in diferite limbi, dar cu aceeasi insemnatate. Un nume pe care il recunosti chiar si in parcul plin de copii atunci cand toti il striga simultan si iti auzi puiul tau de om rostindu-l.

Fara doar si poate e numele meu prefarat. Nu doar pentru ca a fost primul cuvant pe care l-ai spus sau faptul ca il repeti de zeci de ori zilnic il face asa special, ci faptul ca defineste intreaga noastra relatie ca o simbioza intr-un singur cuvant.

Ceva atat de mic, dar cu o insemnatate atat de mare a incaput perfect pe un pandantiv special creat pentru mine. O bijuterie cu adevarat unicata creata cu pasiune in atelierele Chic Bijoux chiar in orasul in care am devenit mama.

A fost nevoie doar sa trimit poza cu amprenta vocala si sa aleg modelul de bijuterie pe care vreau sa fie imprimata si gata! Lantisorul a venit la mine.

Pentru inregistrare am folosit aplicatia Recorder de pe Android. Daca nu o aveti gata instalata puteti descarca orice aplicatie de inregistrat sunete care are si interfata de soundwave, sunt multe pe orice sistem de operare. Chiar si pe calculator puteti face asta. La final faceti o captura de ecran, decupati exact secventa dorita si trimiteti poza pe email.

Un răspuns la „Amintirea primului tău cuvânt”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: