,

Cum am amenajat colțul de lectură

Dacă vreți să îi atrageți pe cei mici spre lectură este bine să le amenajați un colț special unde să se poată relaxa și să aibă la îndemână cărțile preferate.

Eu am optat pentru o amenajare minimalista formată din două etajere simple din MDF (cu bordură ca să nu alunece cărțile) și un fotoliu din bile Pouf. Prima etajera am montat-o la nivelul la care Eduard ajunge cu ușurință iar cea de-a doua undeva mai sus pentru a sta liniștit în timp ce citește și a nu se lovi cu capul de ea. Găsiți la orice magazin de bricolaj sau mobilă etajerele, eu le-am găsit chiar în Jumbo!

De ce am ales un fotoliu de bile?

Poate că motivul cel mai evident este faptul că se mulează după forma corpului fiind astfel extrem de comod, dar la fel de important pentru mine a fost faptul că este foarte ușor de întreținut, doar se scoate husa detașabilă și se spală la 60 de grade la masina de spalat. As fi putut opta pentru perne pufoase și cozy, dar am preferat ceva mai compact și practic, care nu adună praful și e ușor de mutat atunci când am de făcut curățenie. În plus husele sunt impermeabile așa că nu stau cu frică să nu verse lichide sau să le păteze cu mâncare.

Din lipsă de spațiu am ales un Pouf mic special creat pentru copii, având doar 65 de cm diametru și spătarul de 45 de cm înălțime. Modelele sunt foarte colorate și versatile, practic doar așezi altfel Pouful și îl asortezi la colecția nouă de cărți de pe rafturi. Mai multe modele atât pentru copii cât și pentru adulți găsiți pe Pouf.ro. Dacă aveți alte idei de modele puteți să le personalizați cum vreți voi.

Ah, era să uit să mentionez că Poufurile sunt fabricate chiar în inima Transilvaniei, în orașul meu de suflet Cluj-Napoca. How cool is that?

2 răspunsuri la „Cum am amenajat colțul de lectură”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: