,

Costum de Halloween sau sac de dormit? (P)

Sunt adepta cumpărăturilor inteligente, a lucrurilor care să aibă întrebuințare multiplă și să țină cât mai mult timp, mai ales când vine vorba de a alege ceva pentru copii care cresc mult mai repede decât firele noastre albe de păr.

Încă din maternitate Eduard a dormit învelit cu un săculeț. Nu insist asupra pericolului de sufocare la bebeluși și la copii mici atunci când aceștia folosesc în timpul somnului pernă, pătură sau orice altceva ce le-ar putea acoperii nasul. Nu cred în statul de veghe non-stop lângă capul copilului pentru că știu că organismul cedează ușor după primele nopți nedormite.

Primele săculețe au fost modele clasice, cu loc generos pentru piciorusele agitate care își formau musculatura. Am nimerit materiale care fașâiau la fiecare mișcare, modele cu fermoare prea scurte, capse pe umeri, aproape că renunțasem la ideea de sac, oricum venea deja vara și nu mai aveam nevoie. Ei bine, toamna aceasta am descoperit modelele de saci de dormit la KidsCenter care cresc odată cu copilul. Mărimile disponibile sunt 6 luni-3 ani(66-96 cm) și 2-4 ani(87-110 cm) în două variante de grosime, respectiv 1 și 2.5 TOG.

Ce e diferit la săculeți simpatici pe lângă faptul că pot fi folosiți și la petreceri costumate? Ei bine, aceștia permit o utilizare de lungă durată datorită capselor care se prind pentru a ascunde piciorușele, iar apoi când copilul mai crește și are nevoie de libertate de mișcare materialul elastic din zona picioarelor se lugeste sau se scurtează ușor.

Mărimea 6luni-3ani(înălțimea lui Eduard 83cm) TOG 2.5

Pentru siguranta copiilor, nu s-au folosit nasturi sau alte elemente de design de dimensiuni mici, sau care s-ar putea desprinde ușor. Exteriorul pufos este confecționat din 100% bumbac, iar la gat fermoarul are protectie pentru a evita zgarieturile sau disconfortul. Acesta se continuă și pe spatele sacului pentru a permite o schimbare facilă a scutecului sau chiar mersul la toaletă cu minim de efort, asigurându-le celor mici independența. Eduard are chiar și pisoar în forma de pinguin ca să se asorteze cu săculețul.

Modelele de săculeți de dormit cu picioare disponibile pe KidsCenter sunt sub formă de pinguin, tigru, albinută și buburuză. Cu siguranță cei mici le vor adora și le vor regăsi în poveștile de seara. In plus ii ajuta sa asocieze imbracarea sacului cu ora de culcare!

Folosind codul DragaMama beneficiați de 10% reducere la sacii de dormit până în 15 Noiembrie 2020. Transportul este gratuit la multe produse de pe KidsCenter.ro.

Un răspuns la „Costum de Halloween sau sac de dormit? (P)”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: