,

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi așa că m-am gândit să vă sar în ajutor cu câteva sugestii de cadouri pentru cei mici. Majoritatea produselor propuse în articol sunt testate, așadar recomandate din proprie experiență de la parteneri de încredere.

Fotoliu confortabil pentru lectură

Un colț de lectură special amenajat îi ajută pe copii să se împrietenească cu cărțile. Așa cum adulții au biblioteca lor, și cei mici au nevoie de un spațiu ușor accesibil unde să găsească mereu cărțile preferate.

Pentru o lectură mai confortabilă am ales un fotoliu din bile Pouf pe care Eduard îl mută peste tot prin casă. Mai multe detalii despre cum am amenajat colțul de lectură am scris în acest articol.

Sac de dormit haios

Ne costumam pentru petrecere sau ne pregătim de somn? Cu sacii de dormit de la Kidscenter.ro ne putem transforma în personaje simpatice pentru a face rutina de somn mai distractivă.

Sacii sunt disponibili în mărimi de la 6 luni la 4 ani și cresc odată cu copiii. Mai multe detalii despre aceste costume versatile găsiți în articol.

Lampă de veghe

Dacă tot suntem la capitolul somn, vă prezint și lămpile de veghe personalizate de la The frame. Mascate sub forma unui tablou ce poate fi agățat pe perete sau amplasat pe noptieră, lămpile prind viață după lăsarea serii.

Acestea pot fi personalizate în funcție de personajele și culorile preferate ale celor mici. Mai multe modele de tablouri deja realizate găsiți pe pagina lor de Facebook.

Colecție de cărți

Cartea reprezintă un dar pe care îl poți deschide iar și iar. Pentru că tot se apropie iarna, vă recomand colecția Fram care îi poartă pe cei mici prin tot felul de aventuri.

Colecția de cărți s-a înnoit în acest an cu un joc de societate care promovează munca în echipă și cu caiete de activități pentru preșcolari.

Le găsiți pe toate disponibile pe Lumea lui Fram și în librării sau magazine online partenere.

Bijuterii personalizate

Familia este cea mai de preț bijuterie pe care o putem purta la gât și mai ales în suflet. Chic Bijoux a realizat o mare gama de bijuterii potrivite pentru toți membrii familiei.

Am prezentat o parte din ele în acest articol, însă mai multe modele găsiți chiar la ei pe site.

Sfatul meu este să oferiți cadouri care să vă ajute să petreceți cât mai mult timp împreună alături de cei dragi și să vă ține departe de ecrane.

Instrumentele muzicale sau articolele sportive care să vă motiveze să petreceți mult timp în natura sunt de asemenea cadouri ideale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: