,

Familia este cea mai de preț bijuterie (P)

Atunci când nu este posibil să fim aproape de cei dragi îi purtăm cu noi în suflet, alături cele mai frumoase amintiri pe care le avem împreună.

Cu gândul la familii și la toată dragostea lor pură, Chic Bijoux a creat colecția de bijuterii Familia mea, personalizate cu membrii familiei în diferite stiluri în care să vă regăsiți și care să vă reprezinte unicitatea.

Împreună cu ei v-am pregătit un concurs minunat în cadrul căruia puteți câștiga la alegere o bijuterie din argint 925 personalizată cu membrii familiei. Numărul maxim de membrii care pot fi incluși pe fiecare model îl găsiți în link-ul din denumire.

Copacul vietii este asociat cu cunoasterea si intelepciunea, vitaliatea, conexiunea si unicitatea. Un pandantiv creat special pentru tine care sa iti amintească cum a prins rădăcini familia ta.

Familia zâmbăreață ilustrată sub forma unui pandantiv jucăuș care să îți aducă mereu aminte că cel mai frumoase clipe sunt petrecute alături de cei dragi. Același concept îl poți alege și sub formă de brățară.

Inima mamei din care se desprinde dragostea pentru copiii ei. Setul este format din două brățări cu inimi personalizate cu inițialele copiilor alături de brățara mamei a cărui suflet este complet doar atunci când este împreună cu copiii ei.

Pentru familii mai numeroase există inima cu cristale Swarovski în care îi poți păstra pe cei dragi alături de un cristal care să le poarte noroc și să îți amintească ție ce norocoasă ești să îi ai.

Lănțișor amprenta care poate fi realizat atât cu amprente de degete cât și cu amprente vocale. Am detaliat în acest articol cum l-am înregistrat eu pe Eduard spunând MAMA, cuvântul meu preferat! ❤️


Concursul se desfășoară pe contul de Facebook DragaMama până în data de 30 septembrie 2020. Regulamentul îl găsești aici.

Un răspuns la „Familia este cea mai de preț bijuterie (P)”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: