O altfel de poveste despre Moș Crăciun

Cunoaștem cu toții povestea celebrului Moș care vine în noaptea de ajun cu sania trasă de reni și încărcată cu jucării până la refuz. Cum reușește să ajungă într-o noapte la toți copiii din lume e un mister pe care nimeni nu l-a deslușit. Însă cum reușește să ajungă în sufletele tuturor prin magie ne povestește Alexandra Apetrei în prima ei carte scrisa și ilustrată de ea – Poveste despre Moș Crăciun – Satul de Crăciun.

Pentru copiii care încep să își dea seama de faptul că părinții sunt cei care cumpără cadourile și le pun sub brad, și nu Moș Crăciun, este timpul pentru o lecție prețioasă: la Moș Crăciun se ajunge prin inimă. ❤️ În satul de Crăciun există un magazin cu fapte bune în care poți cumpăra faptele bune potrivite pentru tine, pe care să le faci din suflet pentru a da mai departe ceea ce ai sau ai învățat.

Ray, vânzătoarea faptelor bune

Niciun copil nu este uitat, chiar dacă Moșul nu le trimite direct cadouri, el se asigură că persoanele potrivite vor face fapte bune pentru ei, care la rândul lor le vor da mai departe și le vor aprecia mai mult decât cadourile materiale.

Cartea are 45 de pagini de poveste cu miros de iarnă. Scrisul are dimensiuni mari pentru a putea fi citită direct de copii. Coperta este cartonată, iar pe spate are o ilustrație cu familia Davis, care zâmbește fericită că a adus magia de Crăciun și în casele voastre. ☺️

Cartea poate fi comandata completând formularul de comandă sau direct pe pagina autoarei și ilustratoare Alexandra Apetrei. Prețul unei cărți este de 50 de lei cu livrare gratuită în Cluj-Napoca sau în țară la comenzi de peste 5 exemplare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: