Cauți o grădiniță în centrul orașului Cluj-Napoca? Miraveli Education îți vine în ajutor! (P)

Alegerea grădiniței este un proces extrem de stresant pentru părinți, mai ales într-un oraș mare precum Cluj-Napoca. Diminețile încep cu o alergătură între gradiniță și job printr-un trafic tot mai aglomerat de la o zi la alta. Dacă drumurile voastre trec prin centrul orașului, atunci Miraveli Education vă sare în ajutor! Locația situată pe strada Avram Iancu Nr. 46 găzduiește pe lângă grădiniță și un after-school plus diverse săli pentru meditații, pregătiri pentru examene de limbi străine sau de evaluări naționale și bacalaureat.

Cu o experiență de șase ani și peste 20 de profesori și colaboratori, Centrul Educațional Miraveli continuă să formeze copii curajoși, competenți, curioși, care să facă față diferitelor provocări, într-un mediu sigur și confortabil, pregătindu-i pentru viitoarele experiențe ale vieții. Vârsta minimă de la care copiii pot participa la programele centrului este de doi ani pentru grădiniță, iar pentru after-school, cursuri și meditații intervalul de vârstă este de 6-18 ani.

Grădinița Miraveli

S-a dat startul la înscrierile în grupa mică pentru copiii cu vârste între 2-3 ani. Programul zilnic se desfășoară între orele 7:30 – 18:00, pe toată durata anului (exceptând bineînțeles sărbătorile legale și vacanțele de Crăciun și Paște). Copiii participă la cursuri de engleză, germană și dansuri, alături de alte activități desfășurate inclusiv în curtea generoasă de 100 mp. 

Grupele au un număr de maxim 15 copii, iar adaptarea copiilor noi este una foarte lină, cu prezența părintelui dacă acest lucru este cerut. La Miraveli, îngrijirea este un element important în educație, pe lângă învățare, joacă și formare. Îngrijirea este legată de sănătatea fizică, emoțională, dar și de nutriție, mișcare și odihnă, care sunt condițiile necesare pentru învățare și dezvoltare eficientă. Procesul de învățare este bazat pe joacă, ca metodă de dezvoltare a competențelor personale și a abilităților academice, adaptat după nevoile fiecărui copil, cu influențe din Sistemul Educațional Nordic. 

Înscrierile se desfășoară pe tot parcursul anului. Pentru programul prelungit taxa lunară este de 2000 lei/lună, iar meniul aprobat de un medic specializat în nutriția copilului însumează 28 lei/zi pentru mic dejun, prânz și două gustări. Mai multe detalii găsiți pe site-ul grădiniței www.miraveli-education.ro sau la telefon (+4) 0722 367 302.

Centrul Educațional Miraveli

Inaugurat în Noiembrie 2017, centrul educațional Miraveli oferă diverse servicii și activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, de la after-school, la meditații și pregătiri pentru examene. O parte dintre acestea se desfășoară inclusiv pe perioada vacanțelor școlare:

  • after-school pentru învățământ primar și gimnaziu 
  • before-school pentru școlarii care au program de după-amiază 
  • meditații la diverse materii (matematică, informatică, istorie, geografie, limba română, limba engleză, limba germană)
  • pregătire pentru examenele de limbi străine (Cambridge, Toefl, Goethe)
  • simulări pentru examenele de evaluare națională și bacalaureat
  • diverse cursuri opționale (șah, teatru, pian, arte plastice, consiliere psihologică) 

Centrul educațional se afla în proximitatea următoarelor școli și licee:

  • 1 minut de: Liceul Teoretic ”Gheorghe Șincai”, Colegiul Național ”George Coșbuc”, Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică ”Octavian Stroia”
  • 2 minute de: Colegiul Național ”Emil Racoviță”
  • 10 minute de Școala Gimnazială ”Ioan Bob”, Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu”
  • 15 minute de: Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Liceul de Informatică ”Tiberiu Popoviciu”, Liceul de Arte Plastice ”Romulus Ladea”

La Miraveli Education vă așteaptă o echipă de oameni pasionați, plini de dragoste și respect pentru copii și adolescenți, dedicați meseriei de pedagog, cu experiență în domeniu și a căror activitate este recunoscută prin rezultatele remarcabile ale elevilor coordonați. Programul educațional este creat de un profesor cu experiență vastă atât la catedră cât și în conducerea unității de învățământ, iar cerințele curriculumului școlar sunt completate prin jocuri educative și prin experiențe fascinante.

Pentru înscrieri și mai multe detalii:

Websitewww.miraveli-education.ro

Email: contact@miraveli-education.ro

Telefon: (+4) 0722 367 302

Adresa: str. Avram Iancu, nr. 46, Cluj-Napoca

FacebookMiraveli Education

Instagram: Miraveli Education

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: