,

Cinci motive pentru care să alegi Allegria Land – partenerul de distracție al copilului tău! (P)

Ai început deja să faci listele cu invitați pentru aniversarea copilului tău și ți-ai dat seama că numărul lor depășește cu mult capacitatea casei tale? Am o soluție salvatoare pentru tine – alege un spațiu de joacă și scapă de griji! În acest fel nu e nevoie să faci mai multe mini petreceri separate pentru a chema familia extinsă, prietenii, colegii de grădiniță sau școală. Mâncarea și curățenia sunt incluse, așa că tot ce mai ai de făcut este să aduci cu tine buna dispoziție și să te distrezi alături de copilul tău.

Bineînțeles, e important să ai în vedere câteva criterii în funcție de care să găsești locul de joacă potrivit. Ca să îți fac decizia mai ușoară, îți prezint cinci motive pentru care să alegi Allegria Land din Cluj-Napoca, cu o experiență de sute de aniversări reușite din 2018 și până în prezent. Personalul specializat în organizarea de evenimente se ocupă de toate detaliile, de la aranjarea sălii, la asigurarea distracției! 

1. Capacitatea mare a sălii pentru a acomoda cât mai mulți invitați

Fiecare loc de joacă are un număr maxim admis de persoane, pentru a permite o bună desfășurare a petrecerii. Este important de știut câți copii și cât adulți pot participa la o aniversare într-un spațiu de joacă. Allegria Land dispune de un spațiu încăpător de 320 mp, suficient pentru a acomoda 45 de copii și 28 de adulți. Spațiul se rezervă în totalitate pentru un eveniment, astfel vă veți putea simți ca acasă.

2. Separeu create special pentru confortul părinților

Chiar dacă accentul e pus pe distracția copiilor, bunăstarea părinților nu e de ignorat, așa că Allegria Land le-a dedicate un spațiu special, în care se pot relaxa și comunica în voie cu alți adulți măcar două minute neîntrerupți. Totuși, spațiul nu este complet separat, părinții au vizibilitate mare spre zonele de distracție în care copiii sunt supravegheați și de animatoare.

3. Activități diverse pentru copii

La Allegria Land activitățile sunt adaptate în funcție de vârsta copiilor. De la tiroliană, carusele, tobogane, piscine cu bile, trambuline, pereți de cățărare, curse cu obstacole, la mașină de baloane, masă de air hockey și biliard, cei mici și cei mari vor găsi cu siguranță motive de joacă. Pe toată durata evenimentului este un animator prezent care organizează diverse activități pentru copii. În funcție de pachetul ales, mai pot fi incluse următoarele servicii:

  • Pictură pe față
  • Modelaj baloane
  • Vânătoare de comori
  • Pinata
  • Arcadă de baloane
  • Magician – spectacol de magie / spectacol de experimente științifice

4. Mâncarea și băuturile sunt incluse în pachetele speciale

Un mare avantaj al organizării unei petreceri la un loc de joacă îl reprezintă evitarea gătitului. Pizza și băuturile sunt incluse în pachetele oferite de Allegria Land, trebuie doar să aduceți tortul. Regula se păstrează ca la oricare alt loc de joacă, e nevoie de un tort cu certificat de conformitate și ar fi indicat să întrebați înainte invitații dacă au alergii sau intoleranțe alimentare. Nu e nevoie să vă faceți griji pentru aranjarea mesei, totul e pregătit în cel mai mic detaliu pentru invitați.

5. Locație ușor accesibilă cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina

Nici la capitolul locație Allegria Land nu dezamăgește. Poziționată într-o zona foarte accesibilă, lângă gara din Cluj-Napoca, la 10 minute de mers pe jos din centrul orașului sau la câteva minute cu tramvaiul, autobuzul și mașina. Intrarea este situată pe strada Ion Luca Caragiale nr 12, acolo unde există și o curte interioară cu locuri de parcare și o mică terasă pentru adulți.

Câteva aspecte organizatorice de care e bine să țineți cont pentru planificarea unei petreceri reușite:

  • Rezervați data și ora dorite cu câteva luni înainte de eveniment pentru a găsi un loc liber și totodată pentru a avea timp să anunțați invitații. Allegria Land este deschis strict pentru aniversari, nu funcționează după un orar zilnic. Vizionările se pot programa la numărul de telefon 0771 125 177, iar rezervările se fac fie telefonic sau pe paginile de Facebook și Instagram. Confirmarea are loc după semnarea unui contract și achitarea avansului.
  • Tematica petrecerii – în pachetele Allegria Land sunt incluse decorarea spațiului cu baloane și mesaje aniversare, dar și arajarea mesei cu pahare, farfurii și șervetele colorate. Extra se pot personaliza elementele cu personajele preferate ale copilului, însă acest aspect trebuie comunicat din timp personalului.
  • Durata standard a unei petreceri este de trei ore  – dacă doriți o durata mai mare de trei ore este important să anunțați din timp personalul de la Allegria Land, pentru a nu se suprapune cu alte petreceri. Accesul în sală se face cu 10-15 minute înainte de începerea petrecerii, iar la terminarea petrecerii timpul alocat pentru eliberarea sălii este de 15 minute pentru a permite o buna igienizare a spațiului.
  • Fotografierea momentelor importante – opțional puteți beneficia de serviciile extra de fotografiere profesională în timpul evenimentului. Astfel veți sta mai puțin cu telefonul în mână și mai mult alături de persoanele dragi.

Sper că v-am făcut alegerea mai ușoară, iar pentru mai multe detalii despre organizarea unei petreceri aniversare, Allegria Land vă sta la dispoziție la următoarele adrese:

Facebook: Allegria Land

Instagram: Allegria Land

Telefon: 0771 125 177

Adresa: Str Ion Luca Caragiale Nr. 12, Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: