3 motive pentru care ador Halloween-ul

Celebrez Halloween-ul încă de dinainte să fiu mamă, însă acum am mai multe motive să fac asta. Nu o să intru în explicații despre ce semnifică, pentru mine toate sărbătorile „împrumutate” de la alții sunt doar o ocazie în plus de distracție. La fel ca și Valentine’s day de exemplu, chiar dacă totul a fost dus la nivel de marketing extrem, măcar nu trăim doar pentru Paște și Crăciun.

Un motiv în plus să mă costumez și să decorez casa

Serios acum, de câte ori pe an aveți ocazia să vă costumați? Ei bine, eu privesc Halloween-ul ca pe un mare carnaval. Nu e nevoie să vă costumați neapărat în personaje „întunecate”, e suficient să alegeți o ținută mai trăznită. Eu anul acesta am cumpărat o perucă albastră, dar am optat și pentru un machiaj mai sobru la una dintre petreceri.

Un motiv în plus să gătesc ceva mai special

Când vine vorba de gătit, sunt prima care se înscrie pe listă. Am încercat două rețete de pe Pinterest, brioșe cu viermișori și păianjen din foietaj cu Nutella. Bineînțeles că nu mi-au ieșit exact ca și în poze, nu ăsta era scopul, ci să gătesc alături de Eduard rețete mai ieșite din comun. Doar nu mâncam viermi toată ziua.

@dragamama.ro

O rețetă rapidă, ușor de făcut alături de copii pentru #halloween

♬ Halloween ・ cute horror song – PeriTune

Un motiv în plus să fac activități mai diferite decât în restul anului

De la pictat la sculptat sau chiar la copt dovleci, toamna e anotimpul în care dăm frâu liber imaginației. Eduard a fost la un party de pictat dovleci, eu la altul de sculptat, fiecare a avut câte o ocupație creativă. Din nou revin la același subiect, nu trebuie să fie un dovleac înfricoșător ca să fie considerat „dovleac de Halloween”.

În familia noastră, orice ocazie care ne aduce împreună e un motiv de sărbătoare, iar Halloween e una dintre ele. La urma urmei, despre asta ar trebui să fie fiecare sărbătoare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: