Lucruri care îmi fac mai comodă munca de acasă

Lucrez într-un domeniu care permite munca de la distanță, așa că momentan am ales să fac acest lucru. Mi-am mutat florile în cameră, am montat biroul lângă geam ca să mai văd și altceva în afară de linii de cod și de câteva săptămâni m-am apucat de treabă. Cum spațiul nu e la fel de generos ca și cel de la firmă, am reușit cu mici ajustări să organizez toate lucrurile de care aveam nevoie.

Suport laptop

Dacă ați amorțit să lucrați la birou stând pe scaun, dar nu doriți să investiți sume mari în birouri stand-up, vă recomand să vă orientați către un suport de laptop.

Poate fi folosit ca și o extensie a biroului și să îl transforme într-un stand-up desk pentru ședințele lungi, în care ați vrea să stați în picioare. Se poate folosi și pentru munca din pat, sunt diverse modele pe piață, important este să fie stabile și suficient de late.

Suport pentru căști și telefon/tabletă

Un suport practic, care ocupă puțin spațiu și care vă ajută să găsiți mereu telefonul sau tableta.

Acest model îl puteți achiziționa de la Ikea, alături de multe altele care vă ajută să vă mențineți biroul ordonat și aerisit.

Căști Bluetooth

Dacă purtați ochelari la laptop ca și mine, e posibil să vă deranjeze căștile clasice. Când am ședințe mai lungi, prefer căștile wireless.

Autonomia este în jur de 20 de ore, iar modelul pe care îl am eu vine și cu o carcasă de încărcare. Dacă se descarcă în mijlocul ședinței, am mereu căștile clasice de backup.

Aparat masaj

Pentru că nu apuc să fac suficientă mișcare și amorțesc destul de repede, îmi trezesc picioarele și spatele cu un aparat de masaj.

Sertarul cu ciocolată

Ultimul și cel mai important aspect, dulciurile. Așa cum la biroul de la firmă aveam sertare cu dulciuri, am ales și pentru acasă un model de birou cu setar.

E util și pentru a depozita alte lucruri, dar eu mă asigur mereu că am cel puțin o ciocolată în el pentru ședințele care se tot prelungesc.


Descarcă GRATUIT Ghidul părintelui informat pentru a citi cele mai importante informații pe care un părinte din România trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: