Filme și seriale despre viața de părinte

Aș fi putut să le numesc doar filme pentru mame sau doar pentru tați, însă pentru a înțelege pe deplin dinamica familiei, e indicat să nu le judecăm după titlu și să le vizionam indiferent cărui părinte pare ca îi sunt dedicate.

Am adunat în articol toate recomandările voastre la postarea de pe Facebook, pentru care vă mulțumesc. Majoritatea filmelor sunt disponibile pe Netflix sau HBO, unele chiar și la TV pe Comedy Central. Personal îmi place să le vizionez pe telefon, am parte de mai multă flexibilitate dacă vreau să mă ascund ca să le văd în liniște.

Recomandări de filme

Marriage story – o poveste despre o căsnicie care se destramă, dar totodată despre o familie care rămâne împreună.


The lost daughter – un film despre vacanța unei mame, în care întâlnește tot felul de oameni și situații ce îi amintesc de trecutul ei tumultuos.


Fatherhood – relatează provocările prin care trece un tată văduv în creșterea fiicei sale.


Tully – povestea unei femei care se transformă din dădaca în cea mai bună prietenă a unei mame cu 3 copii.


Otherhood – descrie conflictul dintre generații, în special prioritățile pe care le au mamele versul prioritățile pe care le au copiii lor adulți.


Bad moms – escapada a trei mame care evadează de la responsabilitățile zilnice și încalcă tot felul de reguli.

Recomandări de seriale

Breeders – demonstrează că oricât de mult îți iubești copiii, tot vor fi momente în care te vor enerva din cale afară.


The let down – titlul face referire la dezamăgirea pe care o simt mamele din cauza lipsei de suport din partea prietenilor, familiei, dar și a societății.


Maid – bazat pe o poveste reala a unei tinere mame care părăsește o relație abuziva și începe o nouă viață alături de copilul ei.


The slap – palma care ajunge să destrame o familie și să scoată la iveala secrete adânc îngropate.


Workin moms – un serial despre misiunea imposibila de a balansa viața de mamă și cariera.


Sex life – o întoarcere la viața de dinainte de a fi mamă reaprinde scântei din trecut.


The middle – un serial despre viața de frate mijlociu, dar și despre condiția de a trăi la mijlocul nivelului social și economic.


Malcom in the middle – viața unui copil genial și a familiei lui imature.


L’agence este un serial ce relatează viața unei familii din Paris, care are propria agenție imobiliară. Mai mult decât proprietăți de lux, putem vedea relațiile strânse dintre membrii familiei, principalele responsabile de succesul afacerii.

Dacă v-au plăcut și alte filme despre viața de părinte, așa cum e ea, cu bune și rele, aștept ca de obicei pe Facebook și Instagram recomandările voastre.

Vizionare plăcută!


Descarcă GRATUIT Ghidul părintelui informat pentru a citi cele mai importante informații pe care un părinte din România trebuie să le cunoască.

Un răspuns la „Filme și seriale despre viața de părinte”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: