Campania Părinte informat, copil protejat

Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te campaniei Părinte informat, copil protejat, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Scopul campaniei este de a distribui fizic și online Ghidul părintelui informat, cel mai complex ghid gratuit despre sănătatea și siguranța copiilor, disponibil în format PDF pe blog. Prima pagina din ghid a fost special concepută ca un afiș cu cod QR, pentru a fi afișat la avizierele din spitale, maternități, cabinetele medicilor de familie, dar și în orice alt spațiu în care părinții îl pot vedea (grădinițe, locuri de joacă, magazine de profil etc).

Cum poți să te alături campaniei?

  • Menționează pe thank you card codul QR pentru descărcarea ghidului.
  • Afișează fizic, la sediu, afișe cu ghidul, dacă acest lucru este posibil.
  • Trimite în newsletter un articol cu ghidul.
  • Alocă o secțiune specială pe site-ul tău pentru ghid.
  • Dacă folosești canale de comunicare pe social media pentru confirmarea comenzilor/livrărilor, trimite-le clienților un link către ghid.
  • Orice altceva consideri că ajută la promovarea informațiilor din ghid în rândul părinților, bunicilor și a oricărui adult responsabil de un copil.

Ce sprijin primești în schimb pentru afacerea ta?

  • Un articol pe DragaMama.ro despre serviciile sau produsele oferite, cu linkuri de contact, magazin online, poate dorești să le oferi părinților chiar și coduri de reducere (de preferat unele valabile tot anul).
  • O postare pe Facebook cu o scurtă prezentare a afacerii tale, cu link către articolul de pe blog.
  • O postare pe Instagram cu o scurtă prezentare a afacerii tale, cu link către articolul de pe blog și adăugare în repere, pentru a fi accesibile ușor codurile de reducere.

Trebuie doar să trimiți un email la adresa blogdragamama@gmail.com cu subiectul Campania Părinte informat, copil protejat, în care să incluzi o descriere/istoric al firmei, orașul în care are sediul, detalii de contact, program, serviciile/produsele oferite, site-uri și link-uri de social media, dar și poze cu produsele și cu tine dacă dorești.

Donații pentru printarea ghidurilor se pot face într-un cont bancar, la cerere ofer mai multe detalii pe email despre acest aspect.

7 răspunsuri la „Campania Părinte informat, copil protejat”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: