, ,

Primul eveniment din campania Părinte informat, copil protejat

Librăria Bookstory din Cluj-Napoca va găzdui duminică, 27 noiembrie, între orele 16:00 și 18:00 primul eveniment din campania Părinte informat, copil protejat, în cadrul căruia Mădălina Hîrbea, autoare și blogger DragaMama.ro, le va prezenta părinților cele mai utile informații despre sănătatea și siguranța copiilor, pe care orice părinte din România trebuie să le cunoască.

Principalele teme abordate vor fi următoarele:
– siguranța auto a copiilor
– purtarea ergonomică a copiilor
– alăptare și diversificare – recomandări generale și grupuri de sprijin
– prevenție în sănătate(calendarul controalelor medicale, schemele de vaccinare disponibile în România)
– asistență pediatrică telefonică

Ghidul părintelui informat

Participarea la eveniment este gratuită, iar în limita stocului disponibil participanții la eveniment vor primi câte un Ghid în format fizic, sponsorizat de către partenerul oficial al evenimentului MB Dental Junior.

Scopul campaniei Părinte informat, copil protejat este de a crește comunitatea de părinți informați din România și de a-i ajuta să ia cele mai bune decizii despre sănătatea și siguranța copiilor lor.

Ghidul părintelui informat este disponibil gratuit pe blog, însă vă încurajez să participați la eveniment pentru a afla răspunsurile la întrebările care vă nelinistesc și a asista la discuții libere. În cadrul evenimentului vor fi și recomandări de cărți pentru o documentare mai detaliată, ghidul fiind doar un punct de pornire în călătoria de părinte.

Informațiile prezentate le vor fi de mare folos viitorilor părinți, dar totuși sunt de interes și pentru părinții deja experimentați. În plus, ghidul cuprinde și câteva secțiuni dedicate mamei, alături de recomandări de comunități de părinți.

Vă aștept cu drag, cu mic și mare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: