Cuib de sănătate se alătură campaniei PĂRINTE INFORMAT, COPIL PROTEJAT

Ghidul părintelui informat a ajuns din Cluj-Napoca tocmai până la Bacău datorită Loredanei, cea care l-a descoperit pe contul de Instagram DragaMama și i-a văzut imediat utilitatea pentru părinții pe care îi consiliază.

Povestea CUIBULUI de sănătate

Loredana este de profesie nutriționist dietetician și și-a dorit dintotdeauna să aibă un loc al ei, un loc plin de iubire, liniște și căldură, așa că a dat naștere CUIBULUI DE SĂNĂTATE – un centru axat pe sănătatea fizică, psihică și emoțională. Fire sensibilă și empatică, cu o iubire nemărginită pentru copii, a reușit să adapteze cabinetul pentu lumea copiilor, ca să îi ajute să cultive o relație mai bună cu alimentația sănătoasă. Încă din liceu a participat la acțiuni de voluntariat care vizau copiii, dezvoltându-și astfel aptitudini importante pentru actuala activitate.

Loredana Ungureanu

Telefon: 0771741336

E-mail: cuibdesanatate@gmail.com

Instagram: Cuib de sănătate

Facebook: Cuib de sănătate  

Adresa – Cuib de sănătate: Strada 9 mai, numărul 80, scara A, etaj 1, Bacău  

„Sunt de părere că este mult mai ușor să previi, decât să tratezi, astfel în cadrul centrul se susțin regulat ateliere pe categorii de vârstă cu teme diverse de alimentație, dezvoltare emoțională, alăptare, educație perinatală. În cazul persoanelor care au deja nevoie de ajutor în tratarea anumitor afecțiuni, în pierderea sau luarea în greutate sau în cazul unor dezechilibre psihice și emoționale, în cadrul cabinetului vor putea dispune de servicii oferite de către echipa de specialiști. Aceștia au pregătire în domenii precum: nutriție și dietetică, psihologie clinicică, psihoterapie, consiliere în alaptare, doula la naștere, educator perinatal. Serviciile mai sus enumerate pot fi oferite și online.”

Cum susține cuibul de sănătate campania Părinte informat, copil protejat?

Pentru că susțin informațiile corecte în ceea ce privește sănătatea și educația, am ales să aduc în cadrul cabinetului Ghidul părintelui informat, încă din ziua deschiderii oficiale.

Cred cu tărie că acest ghid trebuie să ajungă în mâinile tuturor părinților din România, iar pentru asta am făcut un mic pas, am adus în cabinet varianta scurtă a ghidului, care vă așteaptă călduros în sala de așteptare, de unde îl puteți ridica gratuit.


Campania Părinte informat, copil protejat are ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la siguranța și sănătatea copiilor, prin distribuirea Ghidului părintelui informat. Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te și tu campaniei, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: