,

TWINDECO se alătură campaniei – Părinte informat, copil protejat

TWINDECO este producător de articole textile pentru copii și mămici: perne pentru gravide și alăptare, cuiburi pentru nou-născuți, prosoape, fotolii pentru copii, piscine cu bile, corturi teepee, decorațiuni, accesorii pentru botez.

Antreprenor: Alexandra Lipai
Înființat: Oradea, 2015
Website: www.twindeco.ro
Facebook – TWINDECO
Instagram – TWINDECO

Povestea TWINDECO

Am lucrat 7 ani în vânzări într-o multinațională, dar am fost mereu pasionată de design, materiale, texturi, culori. Mi-am dorit ca pasiunea să se materializeze într-o afacere, așa că mi-am dat demisia și am pornit pe drumul antreprenoriatului, luând cu mine experiența acumulată în multinațională în materie de proceduri în vânzări și implementându-le în relația cu clienții TWINDECO.

Alexandra Lipai – Fondatoarea TWINDECO


Alături de fratele meu geamăn am creat primul produs TWINDECO. Ne-am luat o mașină de cusut și am realizat o pernă decorativă. Arăta groaznic, așa că am început să colaborăm cu un profesionist.

Când eram însărcinată, dormeam prost, nu mă odihneam suficient și am început să caut soluții. M-am documentat mult, am făcut nenumărate experimente în atelier și am creat o serie de perne pentru gravide de diferite forme și mărimi, care pot fi alese în funcție de înălțime, preferințe și nevoi ale viitoarei mămici. Pernele pot fi folosite și în alăptare, apoi când stă bebelușul în șezut. Iar de la perne pentru viitoare mămici la produse pentru copii a fost o trecere firească.


După ce am devenit mamă, am creat primul baby nest, am continuat cu fotolii pentru copii, prosoape de baie, corturi, piscine cu bile etc.

De ce v-ați alăturat campaniei?

Știu și am simțit pe propria piele cât de copleșitoare sunt primele zile, săptămâni, luni cu un bebeluș. Am realizat cât de importantă este informarea din surse sigure în ce privește sănătatea și siguranța copilului. Ne-am alăturat campaniei Părinte informat, copil protejat, pentru că ne dorim ca informația valoroasă din Ghidul părintelui informat să ajungă la cât mai mulți părinți.

Mai mult, oferim și reducere de 12% la toate articolele de pe site care nu sunt deja reduse, folosind codul PARINTEINFORMAT.

Părinții vor găsi în pachet și un thank you note, pe care este menționat codul QR pentru descărcarea gratuită a ghidului.


Campania Părinte informat, copil protejat are ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la siguranța și sănătatea copiilor, prin distribuirea Ghidului părintelui informat. Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te și tu campaniei, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: