Copilărești se alătură campaniei – Părinte informat, copil protejat

Copilărești.ro este un magazin online de jocuri și jucării educative. La Copilărești credem în puterea jucăriilor de a educa și de a crește o generație de copii curioși, echilibrați și fericiți. Deși adevărata magie a momentelor de joacă este conexiunea care se creează între părinte, bunic sau educator și copil, credem că jucăria potrivită poate facilita sau îmbogăți această conexiune. Acesta este și motivul pentru care am creat o selecție de jucării testate și documentate despre care credem că vor ajuta să creați momente de joaca educative dar și amintiri frumoase în familie. 

Povestea Copilărești

Antreprenori: Irina, Tudor și Matei Totolici
Înființat: Brașov, 2020
Website: www.copilaresti.ro

Povestea Copilărești.ro a prins viață atunci când am devenit părinți. Am început să citim și să ne documentam, sperând să creștem armonios un copil independent acolo unde este nevoie, cu o curiozitate naturală către învățare și dezvoltare, care știe să se conecteze la propriul sine când este nevoie dar și la cei din jur. Sună complicat? Așa a și fost, panica a fost când ne-am dat seama că toate acestea le putem atinge prin joacă dar noi…am uitat să ne jucăm. Așa că, cel puțin în primii ani, cred că mai mult am ales jucării care să ne ajute pe noi să creăm momente valoroase pentru copil și să ne conectăm prin joacă – pentru că nu ne venea tot timpul natural acest lucru. Da da, jucăriile sunt și pentru părinți. O jucărie educativă potrivita poate crea ușor un moment de joacă educativ și distractiv.

Jucăriile și jocurile de societate pe care le veți găsi pe Copilărești sunt atent alese de noi. În funcție de jucărie, ori ne-am documentat serios înainte să o alegem, ori am testat-o chiar noi în familie înainte să o includem în oferta noastră. Credem în puterea brand-urilor de a crea jucării sigure pentru cei mici, ne dorim să le susținem pe cele ce aplică principii de sustenabilitate și apreciem o jucărie ce aduce zâmbete în casele celor mici. Poate seturile magnetice creează o seară plăcuta în familie cu construcții cât mai impresionate, mai stabile sau mai puțin stabile. Poate jocurile de cooperare pentru copii transformă seara de boardgames în familie într-o activitate săptămânală plină de distracție și de amintiri frumoase. Jocurile de rol cu păpuși sau mașinuțe au nevoie de „recuzită” cât mai diversă pentru a face poveștile cât mai complexe. Jocurile de logica pentru copii și jucăriile STEM fac învățarea mai dsitractiva și pot crea o pasiune către învățare. Fiecare jucărie de pe site-ul nostru are un potențial enorm și are nevoie doar de partenerul potrivit de joacă.

De ce v-ați alăturat campaniei?

Am observat cu mult entuziasm o revoluție educațională în România și vedem cu drag atât de mulți părinți ce se informează pentru a crește copiii cât mai bine posibil și ne dorim să sprijinim orice demers care îi sprijină în această călătorie. Părinții și bunicii din ziua de astăzi sunt dispuși să facă schimbări pozitive în educația copiilor, dar au nevoie de multă informație corectă și mult sprijin. Un material precum Ghidul părintelui   informat este foarte valoros în acest context și ne bucuram să ajutăm să ajungă la cât mai mulți părinți. Cu informația corectă, putem crea în fiecare zi mici momente ce vor duce la mari schimbări mai tărziu.

Mai mult, oferim și două coduri de reducere „PARINTEINFORMAT5” – 5 % reducere la orice comanda „PARINTEINFORMAT10” – 10 % reducere la produsele care nu sunt deja reduse.

Părinții vor primi informații despre ghid prin intermediul newsletter-ului și vor putea oricând să îl acceseze din articolul special creat pe blogul nostru. 


Campania Părinte informat, copil protejat are ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la siguranța și sănătatea copiilor, prin distribuirea Ghidului părintelui informat. Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te și tu campaniei, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: