,

DADA se alătură campaniei – Părinte informat, copil protejat

DADA este producător de mobilier și jucării pentru copii din lemn masiv (fag, cireș, stejar, brad). Printre modelele realizate de noi se numără paturi căsuță, learning towers, scaune, biblioteci, umerașe, lanțuri pentru suzetă. Oferim și serviciul de mobilier la comandă, unde ne ocupăm de toate etapele necesare, de la idee, la măsurat, realizat, livrat și montat. În plus lăsăm spațiul curat și pregătit pentru creat amintiri în el.

Povestea DADA

Antreprenor: Buzdea Alexandra

Infiintat: Dumbravita, 2021

Websitewww.dadashop.ro

Instagram: friends_of_dada

Tik Tok: friends_of_dada

Facebookdadashop.ro

Eu sunt Alexandra și împreună cu soțul meu Andrei am început povestea DADA. Totul a început în momentul în care căutam idei și mobilier pentru camera primului nostru copil. Cum mie îmi place să fiu diferită, nu am găsit nimic pe placul meu, totul era alb, roz sau albastru. Dar unde este lemnul? Unde sunt restul culorilor? Au fost întrebări la care am găsit răspuns abia în momentul în care am decis că trebuie să realizăm noi de la zero ceea ce ne dorim. În camera fetiței noastre totul a fost făcut cu unelte basic pe care le are cam toată lumea în casă. Nu a ieșit foarte bine, așa cum ne iese acum, dar a fost ceea ce ne-am dorit să realizăm.


Cu emoții mari, pasiune, iubitori de lemn și perfecționare în timp am decis după un an să ne deschidem propria firma și să realizăm lucruri și pentru alții că noi. Am început cu lucruri mici, rafturi, diferite decorații, lanțuri pentru suzeta, suport pentru hăinuțe, iar acum ne-am îndreptat spre realizarea căsuțelor pentru exterior, paturilor și patuturilor, în stil propriu bineînțeles.

De ce v-ați alăturat campaniei?

Deși în ziua de astăzi informația este la îndemână oricui, multă lume nu știe să profite de ea. Noi ne dorim ca ceea ce a realizat Mădălina cu acest ghid, să ajungă la orice părinte sau viitor părinte. Acest ghid te ajută să ai un început de drum cât mai ușor spre lumea părinților și credeți mă chiar vă veți dori să va faceți singuri viață de părinte cât mai ușoară.

Pentru alegeri inspirate și diferite vă așteptăm să ne urmăriți pașii pe toate canalele de socializare, iar dacă va place ceea ce facem oferim și o reducere de 10%, folosind codul PARINTEINFORMAT, valabil pentru articolele pentru copii de pe site.


Campania Părinte informat, copil protejat are ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la siguranța și sănătatea copiilor, prin distribuirea Ghidului părintelui informat. Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te și tu campaniei, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: