, ,

Zâna somnului se alătură campaniei PĂRINTE INFORMAT, COPIL PROTEJAT

Să dormi ca un bebeluș nu e ceea ce îți dorești, cel puțin nu dacă vrei să te trezești plângând de nenumărate ori pe noapte. Totuși există speranțe ca părinții să își ajute copiii să aibă un somn liniștit, iar dacă aceștia au nevoie de îndrumări, Zâna somnului le stă la dispoziție cu cele mai utile sfaturi.

Povestea Zânei somnului

Antreprenor: Raluca Ilea

Înființat: Cluj-Napoca, 2021

Website: www.zanasomnului.ro

Email: raluca.ilea23@gmail.com

Telefon: 0744 653 300

Facebook: Zâna somnului

Instagram: Zâna somnului

Sunt Raluca, am 33 de ani și sunt mamă de 2 copii, Paul și Diana. Pasiunea pentru somnul copiilor am descoperit-o când băiețelul meu a intrat în regresia somnului la 4 luni. Din nopțile noastre cu maxim 1,2 treziri, am ajuns să stăm treji cu orele, să fie haos în tot ce înseamnă somnul, programul zilnic și organizarea activităților.

Raluca Ilea – Zâna somnului

Am început să caut soluții, să aplic recomandările specialiștilor, iar roadele au apărut  în scurt timp. Mai târziu, deși problemele cu somnul ale băiețelului au dispărut și el dormea exemplar, eu mă informam constant despre somnul bebelușilor, citeam cărți, articole și alte materiale legate de acest subiect. Evident se contura o pasiune.

Am decis să devin consultant certificat în somnul copiilor în noiembrie 2021,  fetița mea având 7 luni, iar în cazul ei colaborarea cu un consultant în somnul bebelușilor a adus liniștea în familia noastră. De atunci și până acum, am ajutat multe familii și mame obosite, am descoperit că lipsa informării corecte este sursa multor probleme de somn ale bebelusilor/copiilor.

Cum ajut eu părinții?

Fiecare familie e diferită, cu rutine, obiceiuri și program individual. Abordez fiecare situație în funcție de ce anume își doresc părinții, de ce funcționează (sau nu) pentru ei, recomandările și sfaturile mele vin după o analiză amănunțită a chestionarului de somn pe care mama îl completează în prealabil.  Datele din chestionar sunt o bază solidă pentru întocmirea unui plan de somn complet, potrivit pentru familia care are nevoie de îndrumare și ajutor. Problemele de somn apar în general din lipsa unui program potrivit vârstei bebelușului sau a asocierilor puternice de somn pe care acesta le are, mediul de somn neadecvat, precum și alte elemente, somnul odihnitor fiind rezultatul unui puzzle complex la care lucrez cot la cot cu familia.

 

Cum as putea să mă implic în campania Părinte informat, copil protejat?

Ghidul părintelui informat conține foarte multe informații esențiale pentru părinți, în special pentru cei aflați la început de drum. Voi ajuta la extinderea lui cu un mult cerut capitol despre somnul copiilor, iar pentru părinții din comunitate ofer 10% reducere la orice pachet de consultanță în somn folosind codul PARINTEINFORMAT.

În plus, ghidul va ajunge și la mamele din comunitatea online de Facebook Mama si copilul de vorbă cu specialistul, unde vă aștept cu drag să discutăm diverse topicuri despre creșterea copiilor, dar și a mamelor.


Campania Părinte informat, copil protejat are ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la siguranța și sănătatea copiilor, prin distribuirea Ghidului părintelui informat. Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te și tu campaniei, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: