BiBijou se alătură campaniei PĂRINTE INFORMAT, COPIL PROTEJAT

Primul capitol din Ghidul părintelui informat îi este dedicat alăptării, așa că nu puteau să lipsească din campania Părinte informat, copil protejat bijuteriile create cu atenție și grijă din lapte matern. BiBijou transformă cu măiestrie picăturile de lapte în amintiri prețioase, care trec testul timpului.

Povestea BiBijou

Antreprenor: Lazin Andreea

Înființat: Cluj-Napoca, 2021

Email: bibijou.ro@gmail.com

Telefon: 0740150518

Facebook: BiBijou

Instagram: BiBijou

Lazin Andreea

Mă numesc Andreea și am 32 de ani. Sunt mămica a doi pui minunați, Eduard-Alexandru și Denisa-Alexandra, care îmi întregesc inima și viața. Experiența de mămică m-a ajutat să redescopăr lucrurile simple, dar atât de importante, pe măsură ce puiuții mei le descoperă pentru prima oară, am trăit mai intens fiecare clipă și mi-am dat seama care sunt de fapt lucrurile care contează pentru mine – oamenii dragi din jurul meu, experiențele și amintirile cu ei.

Mi-am dorit ca aceste amintiri pe care le voi purta mereu în suflet să le simt, să le văd și fizic, nu doar cu ochii minții și astfel, cei doi pui au devenit inspirație pentru BiBijou.

BiBijou este proiectul meu de suflet, prin care cele mai prețioase amintiri devin bijuterii unice, cu lapte matern, șuviță de păr, cordon ombilical, dinte de lapte sau alte elemente cu însemnătate, lucrate manual, cu multă grijă și emoție, personalizate și inspirate din povestea ta.

Ca mamă, am simțit o conexiune de nedescris în cuvinte atunci când l-am alăptat pe Edi dar și acum când o alăptez pe Deni, sau când le mângâi buclele și sunt fericită că am reușit să transpun aceste sentimente în bijuterii. Îmi doresc să ajung la cât mai multe mămici și să le ofer ocazia ca amintirea lor să devină o bijuterie pe care să o poarte cu drag.

BiBijou

Cum as putea să mă implic în campania Părinte informat, copil protejat?

Deoarece Ghidul părintelui informat cuprinde cele mai recente recomandări în materie de alăptare, le voi transmite mai departe mamelor din comunitatea BiBijou pentru a le ajuta să aibă un parcurs mai ușor și mai frumos prin acest proces delicat.

În plus, ofer o reducere de 10% folosind codul PARINTEINFORMAT pentru toate comenzile de bijuterii personalizate plasate pe Facebook, Instagram sau telefonic.


Campania Părinte informat, copil protejat are ca scop creșterea nivelului de informare cu privire la siguranța și sănătatea copiilor, prin distribuirea Ghidului părintelui informat. Dacă deții o afacere cu produse și servicii destinate copiilor sau părinților, alătură-te și tu campaniei, ajutând astfel la creșterea comunității de părinți informați și responsabili din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: