Comunități

Dragă mamă,

Să știi că nu ești singură in această minunată călătorie în necunoscut, că ai să găsești sprijin la orice oră din zi sau noapte, sfaturi, experiențe asemănătoare împărtașite de alte mămici pe grupuri special create pentru a te ajuta să deprinzi tainele noii tale meserii.

Am simțit pe pielea mea puterea comunităților în noptile albe si lungi, în diminețile începute mult prea devreme, în toate momentele grele prin care am trecut de când am pornit pe acest drum.

Pentru că doresc să contribui la dezvoltarea cât mai multor comunitati axate pe creșterea armonioasă a mamei și a bebelușului, am creat special sectiunea Comunitați unde vei găsi articole de prezentare pentru grupurile de Facebook cele mai dragi mie, dar și evenimente caritabile care vin in sprijinul copiilor.

Te invit cu drag să faci parte din ele și să le ajutăm împreună să crească frumos

Cele mai recente articole despre Comunități:

TESTIMONIALE

O carte de suflet pentru orice mămică despre emoții profunde de neexplicat! A fost o provocare să ilustrez această carte, fiind însărcinată cu a doua fetiță în acea perioadă, dar din prima clipă când am citit versurile am știu că vreau să dau culoare și viață cuvintelor acestui poem.

— Eliza

O carte superbă, scrisă și simțită cu un suflet de mamă. Ilustrațiile sunt deosebite, sensibile, îmbinate perfect cu versurile.

— Mihaela

O cărticică de suflet pentru orice mămică. Un poem care îți va aduce mereu aminte de acel moment magic, al așteptării și nașterii puiutului tău. Să nu mai zic că ilustrațiile sunt foarte frumoase și redau semnificația versurilor excelent.

— Claudia

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: