Mama

În această secțiune vei găsi articole utile care să te ajute să îti urmăresti sarcina și să te pregatești pentru marele eveniment, dar și sfaturi practice despre cum să începi cu dreptul alăptarea.

Prea puțină lume povestește despre cel de-al patrulea trimestru de sarcină, care in opinia mea este cel mai important. Când te recuperezi dupa naștere și se adună oboseala acumulată dupa multe nopți nedormite, timpul rămas pentru tine aproape că nu mai există. De aceea este important să te informezi din timp ca sa poti lua cele mai bune decizii pentru tine si puiul tau.


Cele mai recente articole dedicate mamelor:

TESTIMONIALE

O carte de suflet pentru orice mămică despre emoții profunde de neexplicat! A fost o provocare să ilustrez această carte, fiind însărcinată cu a doua fetiță în acea perioadă, dar din prima clipă când am citit versurile am știu că vreau să dau culoare și viață cuvintelor acestui poem.

— Eliza

O carte superbă, scrisă și simțită cu un suflet de mamă. Ilustrațiile sunt deosebite, sensibile, îmbinate perfect cu versurile.

— Mihaela

O cărticică de suflet pentru orice mămică. Un poem care îți va aduce mereu aminte de acel moment magic, al așteptării și nașterii puiutului tău. Să nu mai zic că ilustrațiile sunt foarte frumoase și redau semnificația versurilor excelent.

— Claudia

%d blogeri au apreciat: