Bebe

Din păcate bebe nu vine cu un manual de instrucțiuni, însă te poți ghida dupa câțiva indicatori pentru a-l ajuta să crească armonios și să cunoască lumea extrauterina, atât de straină lui.

În această secțiune am adunat informații care mi-au fost utile la inceput de drum pentru a întelege ce e normal in universul bebelușilor și ce trebuie urmărit indeaproape. Sper să le găsești și tu la fel de utile și totodată să mă ajuti in misiunea mea de a le face cunoscute cât mai multor mămici.

Creștere frumoasă și armonioasă vă doresc,

Madalina H.

Cele mai recente articole despre BEBE:

TESTIMONIALE

O carte de suflet pentru orice mămică despre emoții profunde de neexplicat! A fost o provocare să ilustrez această carte, fiind însărcinată cu a doua fetiță în acea perioadă, dar din prima clipă când am citit versurile am știu că vreau să dau culoare și viață cuvintelor acestui poem.

— Eliza

O carte superbă, scrisă și simțită cu un suflet de mamă. Ilustrațiile sunt deosebite, sensibile, îmbinate perfect cu versurile.

— Mihaela

O cărticică de suflet pentru orice mămică. Un poem care îți va aduce mereu aminte de acel moment magic, al așteptării și nașterii puiutului tău. Să nu mai zic că ilustrațiile sunt foarte frumoase și redau semnificația versurilor excelent.

— Claudia

%d blogeri au apreciat: